ETUSIVU
YRITYS
YHTEYSTIEDOT
TUOTTEET
imeytystuotteet
nesteenrajoituspato torjuntapakkaukset tulityömatot
tynnyrisuppilot
valutuslavat
varoitusnauhat
viemärinsulku
vuotojen korjaus
öljynimeytys

ADR-pakkaus

torjuntapakkauksetChemical Personal Safety Kit

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ADR-pakkaus

Vetoketjullinen olkakassi pitää sisällään välttämättömät imeytystuotteet ja henkilösuojaimet, joita ADR-kohteissa tarvitaan. Pakkauksessa mukana imeytysmattopaloja, imeytystyynyjä, imeytyssukkia sekä henkilösuojainpaketti, jossa haalari, suojalasit, hanskat sekä kenkäsuojat.

Muista myös sammutin, valutusallas ja pakollinen 61 cm viemärinsulkumatto adr-kuljetuksiin.

 

TORJUNTAPAKKAUKSET ja IMEYTYSPAKKAUKSET

Imeytyspakkaukset vievät vähän varastointitilaa, mutta sisältävät tarpeellisen määrän imeytystuotteita vuotojen ensiapuun. Torjuntapakkaus on vahvaa kangasta ja jokainen pakkaus sisältää 2 sukkaa, 2 tyynyä, 10 mattopalaa, 2 hävityspussia ja 1 hanskat. Asiakas voi itse päättää, ovatko tuotteet yleisimeytystuotteita, öljynimeytystuotteita vai vaarallisten kemikaalien imeytystuotteita.

AR1063 torjuntapakkaus, yleisimeytystuotteet

SR3063 torjuntapakkaus, öljynimeytystuotteet

HR2063 torjuntapakkaus, vaarallisten kemikaalien imeytystuotteet

 

TORJUNTAKAAPIT

Torjuntakaappi on siisti ja helppo tapa pitää työympäristö turvallisena. Kaappiin mahtuu enemmän imeytystuotteita kuin imeytyspakkaukseen, mutta se on yhtä helppo kuljettaa paikalle pyörien ansiosta. Asiakas voi itse päättää, ovatko tuotteet yleisimeytystuotteita, öljynimeytystuotteita vai vaarallisten kemikaalien imeytystuotteita.

Mahdollista myös on, että torjuntakaappi täytetään täysin asiakkaan toivomusten mukaan.

 

NEUTRALOINTIAINEET

Jauheet neuraloivat nopeasti ja tehokkaasti useimmat puhtaat, nestemäiset emäs- tai happovuodot. Jauheet ovat ympäristölle vaarattomia ja helposti hävitettäviä. Pakkaukset sisältävät indikaattorin, joka osoittaa milloin vuoto on kokonaan neutraloitu. Pakkauksessa 1 kg neutralointiainetta.

 

 

HENKILÖSUOJAIMET

Personal Safety Kit on nopea apu henkilösuojaukseen. Pakkaus sisältää haalarin, kenkäsuojat, suojalasit sekä hanskat. Suojahaalaria saa koossa S-XXL. Kuvan 182cm pitkällä miehellä on sisävaatetuksen päällä haalari kokoa L.

SR0380 Personal Safety Kit
henkilösuojainpakkaus öljyntorjuntaan

HR0380 Personal Safety Kit
henkilösuojainpakkaus kemikaalitorjuntaan